TD-2120N

Downloads

Selecteer uw besturingssysteem

Informatie

• Voor BRAdmin Professional 3-gebruikers: Klik hier voor informatie over het downloaden van bestanden.
  • Update naar de laatste versie van de printerdriver en de firmware update tool.
  • Compatibel with AirPrint (Het kan zijn dan een complete webpagina of een e-mailbericht niet past op een enkel label.) U kunt de firmware bijwerken met de ‘P-touch Update Software’ (Macintosh) of de ‘Firmware Update Tool’ (Windows). U kunt AirPrint direct vanuit iOS gebruiken.
  • Windows 8.1 Information:
    Software voor Windows 8 is compatibel met Windows 8.1.

Nieuws

21/03/2024
P-touch Editor5.x11 / 10 / 10x64 / Server 2022 / Server 2019 / Server 2016
27/02/2024
BRAdmin Professional 411 / 10 / 10x64 / Server 2022 / Server 2019 / Server 2016

Meer informatie

• Brother zal geen nieuwe Brother-software leveren, noch eerder geleverde software updaten voor de Windows OS-versies die Microsoft niet langer ondersteunt of voor de Mac-besturingssystemen die ouder zijn dan de laatste drie systemen.
    Eerder geleverde software voor oudere besturingssystemen kan worden gedownload via de sectie [Downloads] van deze website.